Let's get Social

Volg ons op sociale media

Twitter

Facebook

Instagram

LinkedIn

Full Service Recruitment

Maroc at Work is een Full Service Recruitment bureau gevestigd in Marokko, Nederland en België. Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van kandidaten die meerdere talen spreken. Wij hebben inmiddels een bewezen staat van dienst in het plaatsen van meertalige kandidaten in Marokko maar ook in Zuid Afrika en Spanje.

Wij dragen zorg voor het werven, selecteren en begeleiden van goed Nederlandssprekende kandidaten. Wij hopen kandidaten te helpen om hun carrière op een hoger niveau te brengen. Op het moment zijn wij werkzaam in Marokko, Spanje en Zuid-Afrika. Als full-service recruiter, verzorgen wij een breed spectrum van interculturele recruitment diensten.

Bent u op zoek naar geschikte kandidaten? check onze diensten hier.

Ben je op zoek naar een nieuw werk avontuur, check hier de beschikbare vacatures of vul het inschrijfformulier in,  we zullen dan snel contact met je opnemen.

Travel abroad

Make Work An Adventure

Bij Maroc at Work ben je meer dan een nummer. Wij helpen jou, de kandidaat, van A-Z. We informeren je en beantwoorden alle vragen die je hebt. Tevens geven we je praktische tips en helpen je te settelen in je nieuwe land. We zorgen ervoor dat je in contact komt met mensen die dezelfde stap hebben genomen. Er zijn zoveel redenen om ervaring op te doen in het buitenland (lees hier meer over)

Check hier de meest gestelde vragen

We weten dat werken in het buitenland meer is dan alleen werken. Wij helpen je er een avontuur van te maken.

Voor meer informatie, stuur ons een bericht

Nieuws, Blogs en meer......

Stuur ons een bericht

tevreden klanten

een paar van de bedrijven die wij al geholpen hebben