Over ons

Aut viam inveniam, aut faciam

Let us introduce ourselves!

Maroc at Work, Full Service Recruitment Agency, is een meertalig recruitment bedrijf dat zijn basis heeft in Marokko, met een bewezen staat van dienst in het vinden van meertalige banen  en plaatsen van kandidaten.

Wij dragen zorg voor het begeleiden van  vloeiend Nederlands sprekende kandidaten, om hun carrière tot het volgende level te brengen. Op het moment zijn wij werkzaam in Marokko, Spanje en Zuid-Afrika. Als full-service aanbieder, verzorgen wij een breed spectrum van interculturele recruitment diensten.

Gebaseerd op ons internationale recruitment ervaring kunnen wij u en uw/onze kandidaten van waardevolle informatie voorzien op het gebied van Cultureel bewustzijn en hoe je een wereld inwoner wordt. Wij bieden online taal- en technische testen om de kandidaten bij aanmelding te filteren. Maar bovenal begeleiden wij de kandidaten in hun totale reis. Van verhuizen tot het settelen in een nieuw land, wat leidt tot een verhoging van de loyaliteit naar de werkgever toe en een lager afval percentage van kandidaten.

Maroc@Work in het nieuws!